Бляскави и очарователни пантофите Pretty You London са тук, за да те накарат да се почувстваш като кралица зад вратите на уютния ти дом.
Създадена през 2014 година, британската марка Pretty You London стартира с амбициозната задача, да създаде уникални пантофи, съчетаващи елегантен и женствен стил с ненадминато качество.

                                      

Водени от мотото „Блясък и комфорт“ пантофите са изработени от най-меката и луксозна изкуствена кожа, плюшени материи и кадифе. Те не само ще те стоплят, но и ще ти донесат комфорт и стил и в най-мразовитите зимни дни.
Освен с външен вид, продуктите на Pretty You London задоволяват и удобството на своите притежателки с изключително меки и силно подплатени ходила, както и каучукови подметки за максимална стабилност.
…и разбира се, какво биха били пантофи за кралици без малко блясък – диаманти, перли и стилизирани корони, внасят още по-голямо усещане за лукс в дизайнерските пантофи.

                                             

Заслужаваш, да се чувстваш женствена и красива навсякъде, независимо дали прекарваш вечерите вкъщи, тихо пред телевизора или на по питие и сладки приказки навън с приятели!
Поглези се с качествени материи, луксозна изработка и уникален дизайн с очарователните пантофи Pretty You London!
Открий ги онлайн на www.thesocks.bg, както и в магазина ни на пл. Славейков №1.