Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

shop-men

Уникалните продукти на Happy Socks, които радват жителите на над 90 държави на всички континенти са вече и в България!
Разпръснете щастие, като смените тривиалните ежедневни бельо и чорапи с дизайнерски продукт от изключително качество, перфектна изработка и безброй креативни решения.
The Socks е официалният представител на бранда за България и по този начин поема мисията да направи улиците и животите ни по-забавни и цветни.
Промени сивото ежедневие с чифт супер качествени и яки чорапи и бельо за всеки повод, вкус и стил.

СЪЩНОСТ

Happy Socks са създадени с една цел- да превърнат ежедневния аксесоар в дизайнерски колоритен детайл, който освен това носи щастие. При постигането на тази цел, ние се стремим да поддържаме висок стандарт на качество, изработка и творчество.

КАЧЕСТВО

Ние прилагаме същите стандарти и към нашия уебсайт. Нашата цел е да осигурим на нашите посетители безупречно обслужване и удовлетворяващо преживяване, независимо дали търсите да закупите от нашите чорапите, да разгледате сайта за вдъхновение или да научите повече за нашата марка.

РАЗНООБРАЗИЕ

The Socks предлага голямо разнообразие от чорапи, които идват в уникални цветове и дизайни. Класически модели като Големи точки, Райе и Оптични, както и модерни чорапи със светкавици са част от нашите колекции.

БЪРЗА ДОСТАВКА

Когато закупите артикули, ще получите бърза и качествена доставка на Вашата поръчката. Времето за доставка може да варира, но ние винаги се стремим да Ви доставим продуктите Happy Socks колкото е възможно по-бързо със сигурни методи за доставка.

ЧОРАПИ И БЕЛЬО

The Socks чорапи и The Socks бельо добавят цвят към живота Ви. Скучните цветове са трудни за намиране, но ще откриете синьо, червено, зелено, розово, жълто, лилаво, кафяво, тъмно, светло, оранжево, сребърно, както и златни чорапи и бельо – боксерки и слипове – в различни размери.