СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С ПОДКРЕПАТА НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ”

На 06.07.2020 г. е сключен договор за безвъзмездна финансова помощ между „ЕЙ ЕМ ТИЙМ” ООД и Министерство на икономиката, Главна дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност“ във връзка с изпълнението на проект BG16RFOP002-2.073-2698-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. (ОПИК), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България“. Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Целта на проекта е преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Очакваният резултат от изпълнението на проекта и подкрепата по процедурата се изразява в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Срок на договора: 3 месеца (06.07.2020 – 06.10.2020 г.) Място на изпълнение: град София.
Стойност на договора: 10 000 лв.
Безвъзмездна финансова помощ: 10 000 лв.

Happy Socks си сътрудничи с The Rolling Stones

Happy Socks, цветната шведска марка за чорапи и бельо, обедини усилията си с “Ролинг Стоунс” за лимитирана колекция през Пролет / Лято 2019. Колекцията е вдъхновена от емблематичното лого на “Ролинг Стоунс” и е смесена с щастливата цветова палитра на Happy Socks.

“Ролинг Стоунс” е една от най-известните рок банди в световен мащаб, основана през 1962 г. и продължаваща до днес. Групата има специално отредено място в  Залата на славата на рокендрола, затвърждавайки мястото им в историята на музиката. Сътрудничеството се смята за почит към онези, които се осмеляват да “живеят на глас” (Live out loud).

“Чудесно е да се работи с такава легендарна група и нейните известни визуализации”, казва Виктор Тел, основател и креативен директор на Happy Socks. „Всеки път, когато виждах емблематичното лого, исках някой да разгърне своя колоритен потенциал. И сега най-накрая ние го направихме. Това ни кара да се чувстваме като Sock ‘n ‘ Roll Stars.

Колекцията включва шест уникални чифта памучни чорапи, предлагани като единични или като част от колекционерски подаръчни кутии в опаковки по три или шест чифта. За да се уверим, че и новото поколение фенове ще могат да бъдат част от колекцията, в нея са включени и четири чифта детски памучни чорапи и една колекционна подаръчна кутия за деца.

Колекцията вече е достъпна в нашите магазини, а именно в Парадайс Център, ет.0 и на площад П.Р.Славейков 1, както и в онлайн магазина ни- http://www.thesocks.bg .

След Keith Haring и Wiz Khalifa, последната лимитирана колекция на шведската марка включва бананите, доларите и кравите на Andy Warhol – пионерът на американския поп арт, който намира красотата в ежедневието и иска да го сподели с абсолютно всеки.

Andy Warhol x Happy Socks

 

   

 

The Happy Socks възприема съвсем буквално идеята на американеца за достъпно изкуство и принтира гореизброените легендарни негови символи върху няколко чифта чорапи и бельо, които едва ли ще ви донесат 15 минути слава или асоциации с канадския премиер Justin Trudeau, но със сигурност ще вкарат малко шега и колорит във всеки аутфит.

 

Чорапите от серията Andy Warhol за Happy Socks струват 24 лева онлайн тук и в магазините на шведската марка в Paradise Center и на пл. Славейков 1.

 

Не се сещаме за по-подходяща и изтрещяла компания от Happy Socks, която може да си позволи да почете великолепния анимационен филм Жълтата подводница, вдъхновен от музиката на The Beatles и появил се още през 1968 година. Психеделчните цветове, весели илюстрации и диви герои служат за основа на шест чифта памучни чорапи, които се продават отделно или в две различни колекционерски кутии. Както става ясно от снимките, не стават за ежедневно носене и по-формално облекло, но са екстра за шеги и коледни подаръци за фенове на групата.

                            

                            

Колекционерската кутия с 6 чифта Happy Socks х The Beatles струва 118 ЛЕВА и може да бъде намерена онлайн или в магазините на марката в Paradise Center и на пл. Славейков 1. Цената на единичeн чифт е 20 лева.

 

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

АМИКА ИНВЕСТМЪНТ ООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ