СКЛЮЧЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ С ПОДКРЕПАТА НА ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ”

На 06.07.2020 г. е сключен договор за безвъзмездна финансова помощ между „ЕЙ ЕМ ТИЙМ” ООД и Министерство на икономиката, Главна дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност“ във връзка с изпълнението на проект BG16RFOP002-2.073-2698-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. (ОПИК), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България“. Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Целта на проекта е преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Очакваният резултат от изпълнението на проекта и подкрепата по процедурата се изразява в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Срок на договора: 3 месеца (06.07.2020 – 06.10.2020 г.) Място на изпълнение: град София.
Стойност на договора: 10 000 лв.
Безвъзмездна финансова помощ: 10 000 лв.

Happy Socks си сътрудничи с The Rolling Stones

Happy Socks, цветната шведска марка за чорапи и бельо, обедини усилията си с “Ролинг Стоунс” за лимитирана колекция през Пролет / Лято 2019. Колекцията е вдъхновена от емблематичното лого на “Ролинг Стоунс” и е смесена с щастливата цветова палитра на Happy Socks.

“Ролинг Стоунс” е една от най-известните рок банди в световен мащаб, основана през 1962 г. и продължаваща до днес. Групата има специално отредено място в  Залата на славата на рокендрола, затвърждавайки мястото им в историята на музиката. Сътрудничеството се смята за почит към онези, които се осмеляват да “живеят на глас” (Live out loud).

“Чудесно е да се работи с такава легендарна група и нейните известни визуализации”, казва Виктор Тел, основател и креативен директор на Happy Socks. „Всеки път, когато виждах емблематичното лого, исках някой да разгърне своя колоритен потенциал. И сега най-накрая ние го направихме. Това ни кара да се чувстваме като Sock ‘n ‘ Roll Stars.

Колекцията включва шест уникални чифта памучни чорапи, предлагани като единични или като част от колекционерски подаръчни кутии в опаковки по три или шест чифта. За да се уверим, че и новото поколение фенове ще могат да бъдат част от колекцията, в нея са включени и четири чифта детски памучни чорапи и една колекционна подаръчна кутия за деца.

Колекцията вече е достъпна в нашите магазини, а именно в Парадайс Център, ет.0 и на площад П.Р.Славейков 1, както и в онлайн магазина ни- http://www.thesocks.bg .

След Keith Haring и Wiz Khalifa, последната лимитирана колекция на шведската марка включва бананите, доларите и кравите на Andy Warhol – пионерът на американския поп арт, който намира красотата в ежедневието и иска да го сподели с абсолютно всеки.

Andy Warhol x Happy Socks

 

   

 

The Happy Socks възприема съвсем буквално идеята на американеца за достъпно изкуство и принтира гореизброените легендарни негови символи върху няколко чифта чорапи и бельо, които едва ли ще ви донесат 15 минути слава или асоциации с канадския премиер Justin Trudeau, но със сигурност ще вкарат малко шега и колорит във всеки аутфит.

 

Чорапите от серията Andy Warhol за Happy Socks струват 24 лева онлайн тук и в магазините на шведската марка в Paradise Center и на пл. Славейков 1.

 

Бляскави и очарователни пантофите Pretty You London са тук, за да те накарат да се почувстваш като кралица зад вратите на уютния ти дом.
Създадена през 2014 година, британската марка Pretty You London стартира с амбициозната задача, да създаде уникални пантофи, съчетаващи елегантен и женствен стил с ненадминато качество.

                                      

Водени от мотото „Блясък и комфорт“ пантофите са изработени от най-меката и луксозна изкуствена кожа, плюшени материи и кадифе. Те не само ще те стоплят, но и ще ти донесат комфорт и стил и в най-мразовитите зимни дни.
Освен с външен вид, продуктите на Pretty You London задоволяват и удобството на своите притежателки с изключително меки и силно подплатени ходила, както и каучукови подметки за максимална стабилност.
…и разбира се, какво биха били пантофи за кралици без малко блясък – диаманти, перли и стилизирани корони, внасят още по-голямо усещане за лукс в дизайнерските пантофи.

                                             

Заслужаваш, да се чувстваш женствена и красива навсякъде, независимо дали прекарваш вечерите вкъщи, тихо пред телевизора или на по питие и сладки приказки навън с приятели!
Поглези се с качествени материи, луксозна изработка и уникален дизайн с очарователните пантофи Pretty You London!
Открий ги онлайн на www.thesocks.bg, както и в магазина ни на пл. Славейков №1.

                                     

Не се сещаме за по-подходяща и изтрещяла компания от Happy Socks, която може да си позволи да почете великолепния анимационен филм Жълтата подводница, вдъхновен от музиката на The Beatles и появил се още през 1968 година. Психеделчните цветове, весели илюстрации и диви герои служат за основа на шест чифта памучни чорапи, които се продават отделно или в две различни колекционерски кутии. Както става ясно от снимките, не стават за ежедневно носене и по-формално облекло, но са екстра за шеги и коледни подаръци за фенове на групата.

                            

                            

Колекционерската кутия с 6 чифта Happy Socks х The Beatles струва 118 ЛЕВА и може да бъде намерена онлайн или в магазините на марката в Paradise Center и на пл. Славейков 1. Цената на единичeн чифт е 20 лева.

 

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

Ей Ем Тийм ООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ