Happy Socks си сътрудничи с The Rolling Stones

Happy Socks, цветната шведска марка за чорапи и бельо, обедини усилията си с “Ролинг Стоунс” за лимитирана колекция през Пролет / Лято 2019. Колекцията е вдъхновена от емблематичното лого на “Ролинг Стоунс” и е смесена с щастливата цветова палитра на Happy Socks.

“Ролинг Стоунс” е една от най-известните рок банди в световен мащаб, основана през 1962 г. и продължаваща до днес. Групата има специално отредено място в  Залата на славата на рокендрола, затвърждавайки мястото им в историята на музиката. Сътрудничеството се смята за почит към онези, които се осмеляват да “живеят на глас” (Live out loud).

“Чудесно е да се работи с такава легендарна група и нейните известни визуализации”, казва Виктор Тел, основател и креативен директор на Happy Socks. „Всеки път, когато виждах емблематичното лого, исках някой да разгърне своя колоритен потенциал. И сега най-накрая ние го направихме. Това ни кара да се чувстваме като Sock ‘n ‘ Roll Stars.

Колекцията включва шест уникални чифта памучни чорапи, предлагани като единични или като част от колекционерски подаръчни кутии в опаковки по три или шест чифта. За да се уверим, че и новото поколение фенове ще могат да бъдат част от колекцията, в нея са включени и четири чифта детски памучни чорапи и една колекционна подаръчна кутия за деца.

Колекцията вече е достъпна в нашите магазини, а именно в Парадайс Център, ет.0 и на площад П.Р.Славейков 1, както и в онлайн магазина ни- http://www.thesocks.bg .