Доставка

  • Home
  • Доставка

Условия за доставка
Чл.11. Доставката на стока, поръчана чрез използването на THESOCKS.BG, се извършва при описаните в този раздел условия.
Чл.12 Доставките ще се осъществяват чрез куриерска фирма.
Чл.13. Доставката на територията на Република България се извършва от Куриерска фирма Спиди, като пратки се разнасят наложен платеж до 14.30 часа.
Чл.14 (1) Поръчаната от ПОТРЕБИТЕЛЯ стока се доставя до 3 (три) работни дни от изпращане на заявката, при условие, че адресът за доставка е валиден и е посочен точно. По време на празници и натоварени пазарни дни, срокът за доставка може да бъде удължен, в зависимост от възможностите на куриерската фирма!
(2) Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до Вас-клиентите на Thesocks.bg, пътува с пълна застраховка.
(3) Поръчки, направени в работен ден (Понеделник-Петък) след 15.30 часа, се обработват на следващия работен ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
Чл.15. Поръчаната стока се превозва в подходяща опаковка съгласно особеностите й и използвания транспорт за доставка.
Чл.16 (1) Поръчаната стока се доставя на адреса, посочен от ПОТРЕБИТЕЛЯ в изпратената от него заявка.
(2) ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да осигури достъп и възможност за получаване на стоката на адреса по ал. 1.
(3) Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за оттеглена и Ей Ем Тийм ООД се освобождава от задължението си да изпълни доставката.
(4) В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ потвърди желанието си да получи поръчаната стока след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по втората доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката, едновременно с общата сума за поръчката и разходите за първата доставка.

Начини на плащане
Чл. 25 (1) Заплащането на цената на поръчана стока се извършва по един от следните начини по избор на ПОТРЕБИТЕЛЯ:
(2) С наложен платеж – в момента на извършване на доставката сумата се предава на служителя на куриерската фирма.
(3) Онлайн разплащане с кредитна или дебитна карта.

Повече в раздел „Условия за пазаруване“.

 

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

АМИКА ИНВЕСТМЪНТ ООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ