Доставка

Условия за доставка
Чл.11. Доставката на стока, поръчана чрез използването на THESOCKS.BG, се извършва при описаните в този раздел условия.
Чл.12 Доставките ще се осъществяват чрез куриерска фирма.
Чл.13. Доставката на територията на Република България е безплатна за поръчки на обща стойност над 50 (петдесет) лева. За поръчки под тази стойност доставката се заплаща в рамките на 5 лв. Куриерска фирма Спиди разнасят пратки с наложен платеж до 14.30 часа.
Чл.14 (1) Поръчаната от ПОТРЕБИТЕЛЯ стока се доставя до 2 (два) работни дни от изпращане на заявката, при условие, че адресът за доставка е валиден и е посочен точно.
(2) Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до Вас-клиентите на Thesocks.bg, пътува с пълна застраховка.
(3) Поръчки, направени в работен ден (Понеделник-Петък) след 15.30 часа, се обработват на следващия работен ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
Чл.15. Поръчаната стока се превозва в подходяща опаковка съгласно особеностите й и използвания транспорт за доставка.
Чл.16 (1) Поръчаната стока се доставя на адреса, посочен от ПОТРЕБИТЕЛЯ в изпратената от него заявка.
(2) ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да осигури достъп и възможност за получаване на стоката на адреса по ал. 1.
(3) Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за оттеглена и Ей Ем Тийм ООД се освобождава от задължението си да изпълни доставката.
(4) В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ потвърди желанието си да получи поръчаната стока след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по втората доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката, едновременно с общата сума за поръчката и разходите за първата доставка.

Начини на плащане
Чл. 25 (1) Заплащането на цената на поръчана стока се извършва по един от следните начини по избор на ПОТРЕБИТЕЛЯ:
(2) С наложен платеж – в момента на извършване на доставката сумата се предава на служителя на куриерската фирма.
(3) Онлайн разплащане с кредитна или дебитна карта.

Повече в раздел „Условия за пазаруване“.

 

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

Ей Ем Тийм ООД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.

Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

РАЗБРАХ