Happy Socks вадят чисто нова колекция за цветна градска инвазия!

Българските улици отдавна имаха нужда от малко забавен цвят и принт. С новата колекция пролет-лято на Happy Socks това вече не е нирвана. Креативният дизайн на Happy Socks се нагърби с приятната мисия да вдъхне нов живот към иначе така пренебрегваните и сиви части от облеклото като бельо и чорапи.

За новия сезон те се превръщат в цветна феерия от качество, перфектна изработка и нестандартен дизайн. Новата колекция Spring-Summer 2017 на Happy Socks е вдъхновена от лятното безгрижие и топлата спонтанност, която витае във въздуха.

Принтовете на череши, усмихнати котки и палми са само малка част от изненадите, които са ни подготвили Happy Socks за 2017 година. А типичните за шведската марка чорапи с райета и големи точки са поднесени в по-меки и пастелни цветове – прасковено, бебешко розово и ментово синьо, – точният акцент към гардероба ти за супер закачлива и стилна визия.

Типично за марката – усмивката е неминуема част от всеки чифт Happy Socks, в която ние лично сме влюбени. Интересна е колаборацията им с Iris Apfel, която е американска бизнес дама, интериорен дизайнер и най-вече много разпознаваема модна икона. Можеш да видиш всички цветни предложения на Happy Socks в Paradise Center или влез в нашия сайт.